Arturs Zagars i Alberto Diaz en el partit d'aquest Mundial
basquet

La selecció espanyola perd contra Letònia (69-74)

Espanya està obligada ara a guanyar el Canadà diumenge per seguir defensant el títol mundial

• Partit molt tàctic: inici sense encert i de baixa anotació (16-17) amb 10 punts d'Espanya des del tir lliure
  • Apareixen els triples letons: els bàltics agafen la iniciativa, 18-25. L'equip de Scariolo, tou en les dues cistelles
  • Parcial de 9-0 en 2 minuts i mig: Juancho, Llull i Brizuela li canvien la cara al seu equip. Més agressius en atac. 32-29 al descans
  • Una muntanya russa: Letònia surt millor del vestidor i completa un parcial de 0-8.
  • El món al revés: el rival d'Espanya domina la pintura en un partit on costa molt anotar
  • Defensa clau espanyola: grans minuts, amb més energia. Un contundent 14-0 avança Espanya de 12 punts en el minut 29. Defensa, encert i bones decisions.
  • Bloqueig final: una Letònia més intensa desborda el combinat espanyol. L'11-27 de l'últim quart decideix la victòria de l'equip revelació del Mundial
  • Primera derrota espanyola en els últims 12 partits mundialistes.