Sílvia Domínguez ha estat una de les protagonistes en la final de l'Eurobasket que Espanya ha guanyat contra França (EFE)

La selecció femenina revalida l'Eurobasket després d'una final somiada contra França (86-66)

La catalana Marta Xargay ha entrat en el cinc ideal i Astou Ndour ha estat nomenada MVP de l'Eurobasket
Víctor Lavagnini Actualitzat

Últim ball de l'equip de Lucas Mondelo a l'Eurobasket 2019. Quart or en cinc finals d'una selecció amb accent català, un equip imparable, una dinastia, que ha revalidat el campionat, cosa que no passava des del dissetè Eurobasket consecutiu de la Unió Soviètica el 1991. Espanya ha donat una lliçó a França, 86-66. Victòria coral, partit perfecte des d'un primer quart impecable, 32 punts, amb Marta Xargay obrint el camí des del perímetre i totes molt connectades i sense mirar el marcador.

La selecció espanyola ha mantingut l'actitud els 40 minuts, ha controlat el partit de cap a peus, guanyava de 18 en el tercer quart i ha arribat a fer-ho de 23. 23 punts per a Marta Xargay, 13 per a Silvia Domínguez i 12 per a la capitana Laia Palau, que s'ha penjat la dotzena medalla amb la selecció, una més que Pau Gasol. La selecció femenina ja és un dels millors equips de la història de l'esport espanyol.