Alèxia Putellas, en la seva arribada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (FCB)
Barça

La samarreta icònica d'Alèxia Putellas que ha causat furor a les xarxes

La capitana del Barça, lesionada, ha donat des de la grada una de les imatges del clàssic

Redacció Esport3Actualitzat

Dia molt especial per al Barça femení. Les futbolistes blaugranes han tornat a gaudir del que representa golejar l'etern rival en un clàssic (5-0) i, a més, ho han fet davant de 38.707, en un escenari tan especial com l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Alèxia Putellas no ha pogut jugar el partit per culpa d'unes molèsties al genoll, però també ha estat protagonista gràcies a una samarreta que no ha passat desapercebuda.

Alèxia Putellas, al costat de Jana Fernández i Bruma Vilamala (Europa Press)

En el primer duel de les blaugranes a Montjuïc, la capitana del Barça ha fet una picada d'ullet a l'Estadi Olímpic amb una samarreta dels Jocs Olímpics Barcelona 92 que ha tingut molt d'èxit a les xarxes socials. El mateix club s'ha encarregat de mostrar als seus seguidors la carismàtica indumentària de la futbolista.

La identificació d'Alèxia Putellas amb la ciutat de Barcelona és molt forta, com ja ha demostrat en altres ocasions. L'any passat, el tatuatge de la futbolista amb el text "Made in" sobre un dibuix de l'emblemàtic panot de Barcelona, un dels símbols més reconeixibles de la ciutat, ja va tocar la fibra de tots els barcelonins.

El panot de Barcelona, a la pell d'Alexia
El panot de Barcelona, a la pell d'Alexia

 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut