Milla es tira a terra i fa caure Casadó, en una acció del partit d'aquest dimecres a Montjuïc (Reuters)
Milla es tira a terra i fa caure Casadó, en una acció del partit d'aquest dimecres a Montjuïc (Reuters)
barça

La sacada inicial del Getafe de què tothom parla i altres jugades de rugbi

Els deixebles de Bordalás han encetat el partit amb un "xut a seguir", tota una declaració d'intencions del que seria el partit de Montjuïc

Redacció Esport3Actualitzat

Sovint es diu, amb buscada exageració, que el futbol de José Bordalás agafa coses prestades dels esports de contacte. Però aquest dimecres a Montjuïc, el Getafe ha manllevat una de les jugades habituals del rugbi, el "xut a seguir", per inaugurar el partit contra el Barça.


Costa recordar una sacada inicial tan aleatòria, el resultat de la qual només ha servit per regalar la possessió de pilota al rival: ha anat directament a les mans d'Iñaki Peña. Un moviment d'obertura que ha estat tota una declaració d'intencions d'un equip que se sent més còmode en mode reactiu.

Més enllà d'aquest moment, l'estil de Bordalás ha impregnat el partit fins a fer-lo feixuc. Ha estat inevitable veure accions dures, al límit del reglament, com les protagonitzades per Yellu. Una sense venir a tomb contra Lamine Yamal, i una altra, un cop d'espatlla al mentó d'Eric Garcia que ha deixat grogui uns segons el jugador de Martorell. També el porter Soria ha clavat una planxa al pit del golejador Lewandowski, inadvertida pel VAR.

Jugades més pròpies del rugbi, ja clàssiques en el manual de l'entrenador alacantí, aquest dimecres absent per sanció. Sigui com sigui, l'ex del València ha tornat a sortir derrotat de Montjuïc.


Mira el resum del Barça-Getafe

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut