Klopp i Guardiola s'abracen en un dels seus molts enfrontaments a Anglaterra
Klopp i Guardiola s'abracen en un dels seus nombrosos enfrontaments a Anglaterra
Futbol

La revelació de Pep Guardiola en el seu emotiu comiat de Jürgen Klopp

El de Santpedor rebel·la que les nits abans d'enfrontar-se a l'alemany mai era fàcil conciliar la son. Unes declaracions fetes després de vèncer per primer cop al nou estadi del Tottenham

Redacció Esport3Actualitzat

A Pep Guardiola mai li ha costat elogiar la feina dels seus rivals. Tampoc la de Jürgen Kloop. L'alemany ha estat, en paraules seves, el seu rival "més fort des que ell era al Dortmund i jo al Bayern". El tècnic del City ha pronunciat un emotiu comiat de l'alemany després de les seves nou temporades al capdavant del Liverpool. Un discurs en què, inclús, ha rebel·lat que les nits abans d'enfrontar-se als "reds" mai era fàcil conciliar la son.

"Quan vaig sentir la notícia vaig sentir que una part del Manchester City perdria alguna cosa perquè no podem definir el nostre període aquí sense ell. És un entrenador absolutament increïble."

"Personalment, ell ha estat el meu rival més fort des que ell era al Dortmund i jo al Bayern. La Premier League el trobarà a faltar. El seu carisma i personalitat, i la forma com juguen els seus equips. Tots el trobarem a faltar, personalment el trobaré a faltar."

"Potser és només una opinió. Ell no ho admetrà, però crec que tornarà..." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Encara no ha marxat i ja el troba a faltar. La seva ha estat una competència respectuosa i apassionada, allunyada de la toxicitat que va marcar la relació entre Guardiola i Mourinho quan eren els responsables de Barça i Madrid, respectivament.

Guardiola trenca una doble maledicció davant el Tottenham

El mateix dia que es va conèixer la decisió de Klopp, en el partit corresponent a la quarta ronda de la FA Cup, el Manchester City de Pep Guardiola visitava el Tottenham Hotspur Stadium, un estadi maleït pel tècnic de Santpedor per dues raons.

Pep Guardiola en el partit davant el Tottenham
Pep Guardiola en el partit davant el Tottenham (Europa Press)

El matx, que va acabar amb el resultat de 0-1 favorable als "citizens" amb gol de Nathan Aké al tram final, va permetre als de Guardiola accedir a la següent ronda de la FA Cup i, de retruc, trencar una doble maledicció al feu dels Spurs. I és que fins ahir, el tècnic català havia perdut a les cinc visites amb el City al Tottenham Hotspur Stadium, un estadi en el que, a més, el seu equip tampoc aconseguit marcar i havia encaixat 7 gols.

538 minuts i 102 xuts després, el neerlandès Aké trencava el malefici dels de Manchester i evitava el 'replay' a la FA Cup a l'últim sospir.

Anar al contingut