Rafael Nadal i Garbiñe Muguruza, durant un esdeveniment del Mutua Madrid Open (EFE)
Tenis

La revelació de Garbiñe Muguruza sobre el futur de Rafa Nadal

Un cop fora de la Laver Cup 2024, esborrant del seu calendari l'únic esdeveniment oficial que es pressuposava que disputaria Nadal, s'ha tornat a generar cert debat sobre la seva més que possible retirada

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de Rafael Nadal ha tornat a ser tema de conversa els últims dies. Nadal no competia des que es va acomiadar dels Jocs Olímpics de París a principis d'agost i, després de la retirada de la Laver Cup, el manacorí de 38 anys no té una data de tornada al circuit i cada vegada hi ha més interrogants sobre el seu adeu.

Parlant des de l'experiència, Garbiñe Muguruza ha volgut aconsellar Rafael Nadal:

"El Rafa està completament llest. El seu cos, la seva ment, absolutament tot... també és moment perquè gaudeixi amb el seu fill!

"El veig somriure tota l'estona cada vegada que està amb ell. Penso 'Per què segueixes a la pista encara? Vés-te'n a casa, agafa el vaixell, gaudeix de Mallorca' Crec que ha donat tot el que havia de donar"

Muguruza explica que va tenir l'oportunitat de xerrar amb Nadal a l'última gala dels premis Laureus i ha fet tota una revelació sobre el futur del mallorquí:

"Em va dir: 'Aquest és el meu últim any'".

L'extenista compara l'actual situació del balear amb el procés que ella mateixa va viure:

"Jo també estava a punt. La vida m'estava enviant senyals, sobretot a nivell físic. Simplement estava emocionada per viure el capítol següent."

Anar al contingut