Xavi a la banqueta del Barça durant un partit de la Lliga
Xavi a la banqueta del Barça durant un partit de la Lliga (Reuters)
Barça

L'entorn de Xavi veu una "mà negra" a les lloances a Hansi Flick

Segons ha explicat Ramon Salmurri al "Tot costa" de Catalunya Ràdio, "l'entorn de Xavi veu els elogis a Flick com una estratègia del club"

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha començat la Lliga amb un ple de victòries poc esperat abans de l'inici de la competició. L'equip ha arribat a la primera aturada de seleccions líder de la classificació i a quatre punts del Reial Madrid i Atlètic de Madrid. El vestidor blaugrana té clar quin ha estat el motiu de la millora: el mètode de Hansi Flick.

De fet, molts jugadors han parlat els últims dies davant els mitjans de comunicació i tots s'han mostrat encantats amb les primeres setmanes de treball a les ordres del tècnic alemany. Un d'ells, Robert Lewandowski, que va destacar que la temporada passada no van tenir un partit com el que van fer contra el Valladolid a Montjuïc.

Marc-André ter Stegen, Raphinha, Cubarsí, Casadó o Pedri també han elogiat la solvència física que té l'equip en aquest inici de temporada. Uns elogis que no han agradat a l'entorn de Xavi, segons ha explicat Ramon Salmurri al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio. I és que veuen una mà al darrere dels comentaris positius fets sobre la preparació física amb Flick en comparació amb la de l'etapa de l'egarenc.

"Xavi i el seu staff estan dolguts amb la situació actual perquè pensen que és injust i s'interpreta com una estratègia que ha fet el mateix Barça. Recorden que Xavi no ha dit mai ni una sola paraula des que ha sortit del club i no ha parlat en cap moment malament de ningú. No entenen com ara el volen retratar dia sí dia també."


Recupera el fragment del "Tot costa"

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut