Xavi a la banqueta del Barça durant un partit de la Lliga (Reuters)

L'entorn de Xavi veu una "mà negra" a les lloances a Hansi Flick

Segons ha explicat Ramon Salmurri al "Tot costa" de Catalunya Ràdio, "l'entorn de Xavi veu els elogis a Flick com una estratègia del club"
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

El FC Barcelona ha començat la Lliga amb un ple de victòries poc esperat abans de l'inici de la competició. L'equip ha arribat a la primera aturada de seleccions líder de la classificació i a quatre punts del Reial Madrid i Atlètic de Madrid. El vestidor blaugrana té clar quin ha estat el motiu de la millora: el mètode de Hansi Flick.

De fet, molts jugadors han parlat els últims dies davant els mitjans de comunicació i tots s'han mostrat encantats amb les primeres setmanes de treball a les ordres del tècnic alemany. Un d'ells, Robert Lewandowski, que va destacar que la temporada passada no van tenir un partit com el que van fer contra el Valladolid a Montjuïc.

Marc-André ter Stegen, Raphinha, Cubarsí, Casadó o Pedri també han elogiat la solvència física que té l'equip en aquest inici de temporada. Uns elogis que no han agradat a l'entorn de Xavi, segons ha explicat Ramon Salmurri al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio. I és que veuen una mà al darrere dels comentaris positius fets sobre la preparació física amb Flick en comparació amb la de l'etapa de l'egarenc.

"Xavi i el seu staff estan dolguts amb la situació actual perquè pensen que és injust i s'interpreta com una estratègia que ha fet el mateix Barça. Recorden que Xavi no ha dit mai ni una sola paraula des que ha sortit del club i no ha parlat en cap moment malament de ningú. No entenen com ara el volen retratar dia sí dia també."


Recupera el fragment del "Tot costa"

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut