La Reial Societat doblega l'Atlètic de Madrid a la final de la Copa de la Reina (1-2)

Les basques han deixat fora de combat les campiones de Lliga gràcies als gols de Palacios i Nahikari

Sorpresa a la final de la Copa de la Reina de futbol i és que l'Atlètic de Madrid, flamant campió de Lliga, s'ha vist superat contra pronòstic per la Reial Societat (1-2).

Les "colchoneros" s'han avançat en el marcador al quart d'hora de joc gràcies a un gol que ha fet Esther de volea. Les basques, però, no han trigat ni tres minuts en empatar amb una diana de Palacios amb un xut llunyà.

A la segona part, Nahikari Garcia, a assistència de Leire Baños, ha fet el segon de la Reial Societat. Nervis a l'Atlètic de Madrid, que s'ha llançat a un atac ferotge cap a l'àrea de les basques. Quiñones, sota els pals, s'ha fet un tip d'aturar i rebutjar pilotes. Les de Gonzalo Arconada, però, no s'han tancat en defensa i han aprofitat algun contracop per buscar el tercer.

Amb aquest triomf, la Reial Societat aconsegueix la primera Copa de la Reina de la seva història.