Futbol

La picada d'ull de Laporta sobre la final de la Champions a Wembley

El president del Barça ha participat en un acte d'homenatge a Johan Cruyff on ha recordat la Champions de Wembley del 1992

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, ha participat en l'acte d'homenatge al llegat solidari de Johan Cruyff que s'ha celebrat a l'Escola Especialitzada la Sagrera de Barcelona. Laporta, recordant la Champions guanyada l'any 1992, amb Cruyff com a entrenador, ha fet referència que aquesta temporada es jugarà al mateix estadi. "Estem molt il·lusionats", ha assegurat el president.

El fet que la final sigui a Wembley, com la primera Champions que va guanyar el Barça el 1992, la fa encara més especial. I el president no se n'amaga.

"Aquest any la final és a Wembley, ¿us sona? Ja veurem... estem molt il·lusionats", ha dit amb un somriure el màxim dirigent.

A més a més del president del Barça, a l'acte, hi han anat Danny Cruyff, dona de Johan; Pati Roura, directora de la Fundació Johan Cruyff, i Marta Segú, directora de la Fundació del Barça. També s'ha comptat amb la presència d'Eusebio Sacristán, un dels membres del Dream Team guanyador de la Champions.

Durant l'homenatge, s'ha vist un Laporta emocionat que ha recordat la importància de la figura de Johan. Precisament, aquest diumenge farà vuit anys que va morir:

"Johan utilitzava l'esport per ajudar el que ho necessitava. Ell va crear una manera de pensar. Diumenge farà vuit anys que va morir, però no se n'ha anat mai. Sempre l'hem tingut present", ha assegurat el màxim dirigent blaugrana

La canalla també ha sigut protagonista i ha ovacionat el president, que ha firmat samarretes. Els nens han acabat jugant un partit sis contra sis en què Laporta ha fet el servei d'honor.


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut