Espanyol

La recepta de Diego López per mantenir-se en forma als 40 anys

"Treball, constància i passió" són la clau del porter de l'Espanyol per seguir al peu del canó. És el segon jugador més veterà de la Lliga, només superat per Joaquín

Redacció Esport3Actualitzat

El porter de l'Espanyol, Diego López, ha arribat molt content a l'entrenament d'aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs.. De motius, no n'hi faltaven. I és que el gallec fa 40 anys i els seus companys ho han celebrat com mana la tradició: amb un túnel de calbots.

Tot i entrar a la quarantena, Diego López està en un excel·lent moment de forma. Els números parlen per si sols. És el porter que acumula més aturades, aquesta temporada a la Lliga: 44 en total. En declaracions als mitjans oficials del club blanc-i-blau, Diego López ha explicat la recepta per mantenir-se al màxim nivell un cop superada la barrera dels 40.

"Ha estat sempre treball, constància i molta passió en el que faig. Sentir-me amb aquesta il·lusió, amb aquesta ambició diària de venir a entrenar, de gaudir de l'entrenament, d'exigir-me, exigir als companys i al final intentar estar el millor possible."

Diego López, que porta sis temporades a l'equip blanc-i-blau, explica que encara no s'ha plantejat la retirada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut