El jove campió del món Enzo Fernández es lamenta en un partit recent del Chelsea

La rebel·lió dels penedits: per què 9 jugadors volen marxar del Chelsea?

Una informació de The Athletic desvela que volen esquivar les retallades de la no classificació per a la Champions
Redacció Esport3 Actualitzat

Amb Roman Abramovich, el magnat rus que durant gairebé 20 anys va portar les regnes del Chelsea, es vivia millor. És el que pensen els aficionats "blue" després de veure els cataclismes de la primera temporada amb Todd Boehly al capdavant.

Els més de 600 milions que el nord-americà ha invertit en fitxatges no hauran servit ni per entrar a la propera Champions. L'equip que, després de les destitucions de Tuchel i Potter, torna entrenar Lampard de forma interina és dotzè a la Premier i, en les sis jornades que resten, tampoc confia poder remuntar per accedir al consol de l'Europa League.

The Athletic revela que la crisi esportiva que es viu a Stamford Bridge ha desembocat en una rebel·lió al vestidor, protagonitzada per alguns dels jugadors que han renovat recentment. Segons aquest mitjà, fins a nou jugadors es penedeixen d'haver allargat la seva vinculació amb el club i volen forçar una sortida. Molts d'ells van signar en els seus contractes bonus vinculats a la participació a la Champions i temen veure retallat el seu sou fins a un 50%. Que deu pensar Enzo Fernández, que s'hi va comprometre fins al 2031?

Com ja s'ha vist en altres contrades, quedar fora de la Champions imposa una limitació del pressupost. A Londres, uns quants jugadors truquen als seus representants perquè, si pot ser, els enganxi lluny del barri de Chelsea.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut