Una rotllana formada per jugadors del City durant la recentment conclosa gira pels Estats Units
Una rotllana formada per jugadors del City durant la recentment conclosa gira pels Estats Units (@ManCity)
futbol

La reacció viral d'un jugador del City de Guardiola quan li passen el calendari de partits de la temporada

L'agenda dels futbolistes dels millors equips d'Europa, en lloc de buidar-se, i malgrat les veus discrepants, se segueixen atapeint

Redacció Esport3Actualitzat

Si es fes una enquesta entre els futbolistes, la majoria contestarien que prefereixen disputar partits que entrenar. Però sempre dins d'uns límits. I és que aquesta temporada l'agenda dels jugadors dels millors equips d'Europa, en lloc de buidar-se, continuen atapeint-se amb més enfrontaments. Si no que l'hi preguntin a Rúben Dias, central del Manchester City i autor d'una reacció molt humana quan ha vist el calendari que li espera per al curs 2024-25.

La piulada del portuguès s'ha fet viral perquè mostra un calendari de partits oficials que s'estén des del segon cap de setmana d'agost fins a finals juny. A cada competició li correspon un color i queda palès que, entre jornada i jornada, gairebé no hi ha espai per preparar el següent compromís. És normal que hi posi l'emoticona de la suor freda.

Aquesta campanya el City de Pep Guardiola, i del recentment fitxat Savinho, disputarà fins a mitja dotzena de competicions: Community Shield, Premier League, Copa de la Lliga, FA Cup, la nova Champions League amb més partits i també el reformat Mundial de Clubs. Sense comptar que els internacionals com Dias són cridats per les seves seleccions en les dates FIFA. Una bogeria.

Les veus discrepants que demanen incansablement racionalitzar l'exigència competitiva, sobretot entrenadors, estan perdent el pols contra la lògica del mercat: més partits, més negoci.

Anar al contingut