Jordan i Laporta se saluden a la llotja del Lluís II
Jordan i Laporta se saluden a la llotja del Lluís II (Reuters)
barça

La reacció de Michael Jordan al final del Mònaco-Barça: què hi feia al Lluís II?

Hi ha un motiu que explica la presència del mite del bàsquet a l'estadi en l'amarga estrena a la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

En la relació de noms de la llotja del Lluís II, el d'un VIP sobresortia per sobre de la resta: Michael Jordan. L'equip de realització del partit va mostrar en diverses ocasions com la llegenda del bàsquet no perdia pistonada del Mònaco-Barça. Amb mirada atenta, sota una gorra Air Jordan, tant sí com no, i acompanyat per la seva parella, la model cubana Yvette Prieto. Però què hi feia a l'estadi monegasc aquest espectador de luxe?

No és cap novetat que Jordan visita amb freqüència el principat. Hi té una residència i no és estrany veure'l pel casino. Entre els seus contactes a Mònaco, té bona relació amb el president de l'equip de bàsquet, Alexey Fedorychev, present també al partit de futbol de dijous.

Tot plegat explica que un dels millors esportistes de la història presenciés en directe el primer gol de Lamine Yamal en la màxima competició continental. Aquesta va ser la seva reacció al final del partit, després de la falta de Raphinha que marxa per sobre el travesser:

@tntsportsmex ¡El GOAT lo disfrutó! ?? #MichaelJordan aplaudió el último tiro libre que falló el #Barcelona ante #Monaco, antes de marcharse. ? #TNTSportsMex #TikTokDeportes ? Tonight - Felix Tena
L'exjugador novaiorquès també es va saludar amb el president blaugrana, Joan Laporta. Però el que quedarà per a la història és que el 19 de setembre del 2024 Mònaco va viure una inesperada coincidència d'astres de generacions ben diferents: Michael Jordan, de 61 anys, amb Lamine Yamal, de només 17.
Anar al contingut