Dovbyk celebra el gol contra el FC Barcelona (Europa Press)

La reacció de Dovbyk al pòquer de gols de Sorloth

El davanter ucraïnès va assabentar-se'n just després de ser substituït a Mestalla
Redacció Esport3

El Girona va derrotar el València (1-3) a Mestalla i, d'aquesta manera, s'assegurava la tercera posició. Una temporada històrica dels gironins amb la classificació per a la Champions. Al mercat d'estiu del 2023, Cárcel va fitxar un davanter ucraïnès del Dnipró a canvi de 7,8 milions d'euros, Artem Dovbyk. L'internacional convocat per a l'Eurocopa d'Alemanya 2024 venia per substituir al Taty Castellanos, un repte per a un jugador bastant desconegut.

L'olfacte golejador de Dovbyk

El nou jugador del Girona va estrenar-se ja la primera jornada, marcant el gol de l'empat contra la Reial Societat vuit minuts després d'entrar al terreny de joc. Un preludi de la gran temporada de cara a porteria. A la penúltima jornada, Dovbyk liderava la classificació pel Pitxitxi de la primera divisió espanyola amb 20 gols, un més que Sorloth i Bellingham.

A Mestalla, el davanter de Míchel va sumar un gol més per allunyar-se dels seus competidors. Tanmateix, Sorloth marcava un pòquer de gols a casa davant el Reial Madrid, i superava Dovbyk per dos gols. Al minut 79, Stuani va entrar per l'ucraïnès i Míchel se li va acostar per informar-lo del que passava 60 quilòmetres enllà.

La seva reacció va fer riure els seus companys d'equip i el tècnic.

Res en joc a l'últim partit de la temporada

Amb tot decidit i amb les places adjudicades, es jugarà l'última jornada de la Lliga espanyola. El duel entre Sorloth i Dovbyk serà un dels pocs al·licients. El noruec del Vila-real està dos gols per sobre. L'ex del Dnipró serà el primer a jugar. Divendres a les 21.00 h contra el Granada s'acomiadaran de l'afició a Montilivi. Al seu torn, Sorloth defensarà el Pitxitxi a Pamplona, dissabte a les 14.00 h.