Cristiano Ronaldo, en una imatge recent (Europa Press)

La ràbia de Cristiano Ronaldo a la final de la Supercopa saudita

El davanter portuguès descarrega la seva contrarietat contra els seus companys d'equip després de la golejada de l'Al-Hilal sobre l'Al-Nassr (4-1)
Redacció Esport3 Actualitzat

Comença una nova temporada per a Cristiano Ronaldo, la tercera ja al futbol saudita. I comença com han acabat les anteriors: com a jugador franquícia de l'Al-Nassr, el portuguès no ha estat capaç de trencar l'hegemonia de l'Al-Hilal, que els ha guanyat (4-1) en la Supercopa saudita.

Que Cristiano és un gran competidor i encaixa malament les derrotes no és un fet nou, però poques vegades se l'havia vist fer uns gestos de menyspreu dirigits als seus propis companys com els que els ha dedicat després d'encaixar un gol: 

Per furgar en la ferida, el capità de l'Al-Hilal, Salem al-Dossari, ha emulat la celebració que va fer Leo Messi al Mundial de Qatar a l'hora d'aixecar la copa. 

 

En el bàndol guanyador hi havia Neymar, que tot i estar de baixa ha celebrat el títol, el seu quart títol amb l'Al-Hilal amb només cinc partits jugats. També un altre exblaugrana, Malcom, que ha tancat la golejada del seu equip. Mentre que Cristiano Ronaldo, que havia obert el marcador, s'ha quedat amb les ganes d'aixecar un nou títol.  

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut