La pulla de Diego Martínez a Domingo Catoira pel reforç de Ronaël Pierre-Gabriel

El tècnic de l'Espanyol no amaga el seu desconeixement sobre el jugador i deixa entreveure que és una elecció del director esportiu
Redacció Esport3 Actualitzat

Nou capítol en les tibantors entre Diego Martínez i el director esportiu de l'Espanyol, Domingo Catoira, per la planificació dels fitxatges que necessita la plantilla. Una resposta del tècnic periquito sobre l'últim reforç del mercat d'hivern, el lateral Ronaël Pierre-Gabriel, ha servit per constatar que les diferències entre els dos gallecs perduren, com ja va evidenciar l'stage de Múrcia del desembre, escenari d'una forta discussió entre ells.

Després de caure eliminat a San Mamés, Martínez va ser preguntat pel futbolista cedit pel Magúncia. L'entrenador no va amagar el seu desconeixement parcial sobre el francès i va traslladar la responsabilitat de l'elecció a Catoira.

"Pierre-Gabriel respon a la necessitat d'un lateral que pot jugar en els dos perfils. Tant de bo s'adapti aviat. I a partir d'aquí, qui us en pot parlar millor és el director esportiu, que és qui el coneix millor."

L'extècnic del Granada ha demanat "quantitat i qualitat" en els fitxatges que arribin per no repetir els errors del mercat d'estiu.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut