Oliver McBurnie, durant el Las Palmas-Reial Madrid (EFE)
Oliver McBurnie, durant el Las Palmas-Reial Madrid (EFE)
Futbol

La prova definitiva que l'idil·li del Reial Madrid amb els penals és universal

Es viralitza la resposta del davanter del Las Palmas Oli McBurnie a un youtuber escocès després del partit contra els blancs

Redacció Esport3Actualitzat

Oli McBurnie és un davanter escocès de 28 anys que aquest estiu ha arribat lliure al Las Palmas procedent del Sheffield United, del Championship (Segona Divisió anglesa). En la seva primera experiència internacional, a Gran Canària, ha estat quatre vegades titular i ha donat dues assistències. La seva presència a la Primera Divisió espanyola, lògicament, ha cridat l'atenció dels mitjans de comunicació i d'influenciadors del seu país, de la mateixa manera que la del seu compatriota i company d'equip Scott McKenna. En les últimes hores s'ha fet viral una reposta al youtuber escocès Paul Slane, conegut com a Slaney, després del Las Palmas-Reial Madrid, que evidencia que la tradicional sort dels blancs amb els arbitratges fa temps que ha traspassat les fronteres.

El partit corresponia a la tercera jornada i es disputava a l'estadi de Las Palmas de Gran Canària.

 

 

Ja s'havia exhaurit l'equador de la segona part i els locals dominaven el marcador (1-0), gràcies al matiner gol d'Alberto Moleiro. De sobte, una pilota tocada per Arda Guler just traspassada la línia de l'àrea topa amb el braç d'Álex Suárez, que era a pocs centímetres i, al damunt, estava caient. Penal per al Reial Madrid i empat definitiu (1-1) anotat per Vinícius. Era just? "Per què l'han xiulat?", pregunta Slaney, micròfon en mà, a peu de gespa. McBurnie ho té clar: "Reial Madrid, eh?", pronunciat amb la flema característica de les illes britàniques.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut