El Barça prepara novetats durant la gira pels Estats Units

La feina als despatxos continua mentre que l'equip comença els entrenaments a Orlando, on s'ha trobat unes dures condicions meteorològiques
Redacció Esport3 Actualitzat

La plantilla del FC Barcelona ha arribat aquesta matinada a Orlando, on comença la gira nord-americana. Els blaugranes s'han posat ràpidament a treballar, i és que no hi ha temps per perdre perquè aquest mateix dimarts disputarà el primer partit contra el Manchester City de Pep Guardiola.

Amb l'expedició blaugrana no hi ha viatjat Deco, el director esportiu, que s'ha quedat a Barcelona per acabar de negociar entrades i sortides de jugadors. Sí que s'ha desplaçat amb l'equip el president Joan Laporta, que seguirà des d'Orlando tota la feina que es faci des dels despatxos de la ciutat esportiva Joan Gamper.

L'objectiu del Barça és anunciar el primer fitxatge durant la mateixa gira pels Estats Units, tal com es va fer l'estiu del 2022 amb Robert Lewandowski, que es va incorporar a l'equip directament a Miami. Precisament, el davanter polonès ha valorat l'arribada de Hansi Flick a la banqueta blaugrana i ha fet una promesa a l'afició per aquesta temporada.

Extrema calor en el primer entrenament

Els jugadors blaugranes ja han fet el primer entrenament a Orlando amb una temperatura de 32 graus i més del 70% d'humitat, abans de les 10.00 del matí. Una sensació de xafogor que ha posat a prova l'estat físic dels jugadors, alguns dels quals han fet la seva primera sessió de pretemporada als Estats Units. És el cas de de Raphinha i Gündogan, que han viatjat a Orlando pel seu compte.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut