Simeone i Míchel (EFE)
Simeone i Míchel (EFE)
futbol

La profecia del Cholo Simeone amb el Girona de Míchel

El tècnic de l'Atlètic de Madrid ha estat contundent sobre el futur que creu que li espera al conjunt gironí

Redacció Esport3Actualitzat

Com acabarà el Girona la Lliga? Ja és habitual que tothom faci travesses sobre com acabarà l'aventura del gran Girona aquesta temporada. El que no és tan habitual és que es mullin els principals actors del món del futbol.

En aquest sentit, el Cholo Simeone no ha dubtat a l'hora de dir la seva sobre l'equip de Míchel, just abans d'enfrontar-s'hi en el duel d'aquest dimecres a Montilivi. 

"El Girona ocuparà, sens dubte, un dels quatre llocs d'aquí a final de la temporada", ha sentenciat Simeone, que també ha afegit que "té tots els números per il·lusionar-se a ser campió".

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid també ha parlat molt bé de Míchel. L'entrenador del Girona va presenciar l'entrenament de Simeone per aprendre dels seus mètodes durant l'etapa en què no tenia equip. El tècnic argentí, però, ha fet broma sobre la diferència entre els dos estils. "No sé si en va aprendre gaire, se'l veu un equip molt ofensiu", ha dit amb to de broma.

"Crec que tenen un entrenador amb unes idees molt clares que ja les ha aplicat en altres equips anteriors. Ara, té un grup de futbolistes que el segueixen, que tenen una idea molt concreta de què volen i a què juguen."

L'Atlètic de Madrid és el tercer classificat, a set punts del Girona, que és segon.

 



 

Anar al contingut