Dos jugadors del Barça Atlètic celebrant un gol aquesta temporada
Dos jugadors del Barça Atlètic celebrant un gol aquesta temporada
Futbol

La Primera RFEF torna a Esport3 i 3Cat amb el partit entre el Barça Atlètic i el Zamora

Redacció Esport3Actualitzat

Una temporada més, 3Cat ha tancat un acord amb la RFEF i amb el tenidor dels drets de la Primera Federació per oferir, en directe, en obert i a través d'Esport3 i la plataforma 3Cat, un partit setmanal d'un dels equips catalans de la categoria, incloent-hi les eventuals eliminatòries d'ascens. Així, Esport3 començarà aquest cap de setmana les retransmissions de la Primera RFEF amb el duel entre el Barça Atlètic i el Zamora, dissabte, a les 19.30.

Per als d'Albert Sánchez, la visita del cuer és una bona oportunitat per redreçar un inici de temporada irregular, amb només una victòria en els primers quatre partits, contra l'Ourense, el penúltim classificat, a casa. Com ja li va passar l'any passat a Rafa Márquez, Sánchez ha de lluitar amb la falta d'experiència de molts dels seus jugadors, que encara estan en edat juvenil, i amb les necessitats de la resta d'equips del club, tant per dalt com per baix. En les quatre primeres jornades, Sánchez ja ha utilitzat 25 jugadors. El que està més en forma és Toni Fernández, el cosí de Guille, de només 16 anys i que ha marcat en les dues últimes jornades.

El Zamora, dirigit per la llegenda de l'Atlètic de Madrid i el Betis Juan Sabas, encara no ha guanyat cap partit i només ha sumat un punt. Té, a les seves files, l'ex del Barça Atlètic Edu Campabadal, que va debutar a la Premier amb el Wigan de Robert Martínez i l'ex de l'Espanyol Aleix Gorjón. Entre les noves incorporacions, destaca el mitjapunta Kike Márquez, que formava part de la plantilla del Còrdova que la temporada passada va ascendir a la Lliga Hypermotion derrotant el Barça Atlètic en la final del play-off.

Els comentaris seran de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica, de l'exjugador del Barça Atlètic Alberto Manga.  

 

Anar al contingut