Futbol

La resposta del Girona a l'interès del Barça per Aleix Garcia

El president blanc-i-vermell, Delfí Geli, s'ha mostrat taxatiu: "No deixarem marxar cap jugador."

Redacció Esport3Actualitzat

L'interès del Barça per Aleix Garcia, publicat dijous per Jijantes, no ha caigut gens bé a Girona. El president blanc-i-vermell, Delfí Geli, ha estat el primer de reaccionar, aquest divendres, en una entrevista a Catalunya Ràdio. Geli ha estat taxatiu i ha afirmat que la seva intenció és que es quedi a Girona.

"L'Aleix és jugador nostre. Nosaltres volem que tots els nostres futbolistes continuïn. Entenem que en un mercat es poden dir moltes coses, però tenim clar que no deixarem marxar cap jugador."

El president del Girona ha reconegut que si el Barça pagués la clàusula no s'hi podrien oposar, però ha defensat el compromís d'Aleix Garcia, un dels jugadors més destacats de l'equip de Míchel: "L'Aleix està totalment implicat i seguirà amb nosaltres si no hi ha res de nou."

La clàusula de rescissió d'Aleix Garcia és de 20 milions d'euros, una xifra ara mateix inassumible per a les arques blaugrana. A més, segons han explicat a "Tot Costa", no es preveu en cap cas la inclusió d'Oriol Romeu en l'operació. 

Altres noms que s'han publicat com a possible moneda de canvi són els d'Eric Garcia i Pablo Torre, actualment cedits al Girona, i el de Faye, un central del filial que agrada a Montilivi.

En qualsevol cas, la fórmula preferida pel Barça, i la més realista, per reforçar el mig del camp seria una cessió. Així, doncs, i després de les paraules de Geli, sembla difícil, per no dir impossible, que els blaugranes puguin tancar el fitxatge del futbolista d'Ulldecona.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut