Nits dolces per a Joao Félix i Sergi Roberto

La primera gran nit de Sergi Roberto i Joao Félix fora del Barça

Els dos exblaugranes han tingut un paper important en les victòries dels seus actuals equips, el Como i el Chelsea
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Joao Félix

Sergi Roberto i Joao Félix han viscut una nit molt dolça en els seus equips. Cadascú amb la seva realitat. L'excapità del Barça al recentment ascendit a Segona Como d'Itàlia, i el jugador portuguès, al "superpoblat" Chelsea. Després d'uns inicis de temporada a mig gas, han pogut aixecar el cap.

Roberto, titular en l'equip entrenat per Cesc Fàbregas, ha jugat els quatre partits en els quals ha estat disponible. Al Como l'acompanyen altres vells coneguts del futbol espanyol com Pepe Reina, Alberto Moreno o Nico Paz. Per altra banda, Joao Félix ha jugat quatre partits a la Premier League, però sempre ha entrat des de la banqueta, i ha estat titular en el partit de Copa anglesa contra el Barrow.

Assistència de luxe de Sergi Roberto

El Como, entrenat per Cesc Fàbregas, no havia aconseguit guanyar en les primeres quatre jornades de la Serie A. Però aquesta mala ratxa ha acabat gràcies a la victòria al camp de l'Atalanta (2-3), actual campiona de l'Europa League.

En aquesta victòria, Sergi Roberto ha tingut un paper molt rellevant, ja que ha donat una espectacular assistència d'esperó a Strefezza per marcar el gol de l'empat. Aquest gol ha estat el punt de partida per acabar remuntant i guanyant el partit.

 

Joao Félix torna a fer màgia

El futbolista portuguès, que va tenir un rendiment irregular al Barça, ha tornat a demostrar la seva millor versió en els setzens de la Carabao Cup davant el Barrow de quarta categoria d'Anglaterra.

Malgrat que la diferència dels dos equips és notable, Joao Félix ha pogut sentir-se important novament, ha donat una assistència de fantasia i ha provocat un gol en pròpia porta després d'un llançament de falta. El Chelsea ha guanyat 5-0, on Nkunku ha estat l'MVP del matx, autor d'un hat-trick.

 

ARXIVAT A:
Joao Félix
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut