Totes les portades tenen Messi com a protagonista
Barça

La premsa esportiva es rendeix a Leo Messi

La premsa mostra a les portades qui és el clar protagonista d'aquesta Lliga blaugrana

Actualitzat

La premsa esportiva s'ha rendit a Leo Messi després de la victòria del Barça contra el Llevant per la mínima i amb un gol del crac argentí. Una victòria que al Barça li ha valgut, finalment, la Lliga, tot just abans de tornar a jugar la Champions, la setmana vinent, enfront del Liverpool.

Les portades són clares: el diari Sport titula: "La Lliga és de Messi. Campions!". El Barça guanya la seva vuitena Lliga en 11 temporades, i Messi, que va marcar el gol de la victòria contra el Llevant, arriba als 10 títols.

"Joia" és el títol de L'Esportiu, acompanyat d'una foto de Messi aixecant la copa de la Lliga. "Un gol de Messi dona al Barça la 26a lliga de la seva història, la vuitena en les onze últimes temporades."

El Mundo Deportivo també destaca a la portada la consecució de la Lliga pel club blaugrana, amb una foto de Messi aixecant la Copa. "Campions, 8 d'11". "Un gol de Messi acaba amb la resistència del Llevant (1-0) i certifica la 26a Lliga d'un Barça dominador en l'última dècada, que ja es pot centrar en l'assalt a la Champions."

El titular en portada del diari As és: "La desena de Messi". I subtitula: "Va entrar després del descans, va sentenciar i és a dues lligues de Gento." També des de Madrid, el diari Marca treu en portada una fotografia de Messi abraçant uns dels seus fills acompanyada del títol "La 10 del 10". "L'indiscutible protagonista del campionat marca el gol de la vuitena Lliga del Barça en les últimes 11 temporades."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut