A dalt, portades de la premsa anglesa i a baix, les de la premsa esportiva catalana i madrilenya
Futbol

La premsa anglesa qualifica de "miracle" la classificació del Liverpool i la catalana parla de "ridícul" del Barça

El repàs de la premsa mostra les dues cares del partit d'Anfield: a Anglaterra lloen l'esperit del Liverpool i a Catalunya critiquen l'actuació del Barça

Actualitzat

No hi ha lloc per a mitges tintes en la lectura de la premsa l'endemà de la històrica eliminació del Barça a mans del Liverpool a les semifinals de la Lliga de Campions. Els "reds" tenien la complicada missió d'eixugar tres gols de desavantatge i van aconseguir un concloent 4-0 davant un irreconeixible equip blaugrana.

El terme "miracle" és el més recurrent en les portades angleses l'endemà de la gesta. "El miracle d'Anfield", titulen el Daily Mail i el Daily Mirror, que es repeteixen i ho acompanyen amb fotos d'Origi i Wijnaldum celebrant els seus gols. The Guardian tria "D'un altre món".

El contrast amb la premsa catalana és evident. "No han après res", obre L'Esportiu, recordant que el Barça ja va caure l'any passat deixant escapar 3 gols de renda. "El ridícul més gran de la història", assenyala l'Sport amb un cos de lletra enorme i un fons negre. Mentrestant, Mundo Deportivo empra "Sonrojo", més habitual en castellà que l'equivalent català "enrogiment", per il·lustrar la vergonya que els "reds" van fer passar a l'equip i afició blaugranes.   

Al contrari que en l'anada o en la ronda precedent, els dos diaris madrilenys, aquesta vegada sí, van obrir amb el partit europeu del Barça. Marca el destaca com un "Fracàs històric" i el diari As titula "Tro a Anfield".

  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut