Barça

La pregunta sobre Ter Stegen que no ha agradat a Hansi Flick

El tècnic del Barça s'ha mostrat trist per la lesió de Ter Stegen i ha fet una petició per protegir Lamine Yamal de puntades de peu

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Barça, Hansi Flick, ha reconegut el gran partit del seu equip per golejar per 1 a 5 un gran rival com el Vila-real, aquest diumenge a domicili, però també ha lamentat el pal "molt dur" de la lesió al genoll de Ter Stegen, que apunta a ser molt greu.

Durant la roda de premsa, a Flick li han preguntat sobre la possibilitat de buscar un recanvi per a Ter Stegen. La pregunta no ha agradat gens al tècnic del Barça:

"No m'agrada aquesta pregunta just després del partit. Primer cal veure què passa amb el Marc, és el nostre capità. Estic molt trist amb el que ha passat. Entén que no vulgui respondre aquesta pregunta. No he pogut parlar amb Ter Stegen"

"Hem d'esperar, veurem. Serà una lesió greu, ho ha sentit, ho heu pogut veure".

"Estem tristos per Ter Stegen, és molt dur"

El tècnic alemany ha lamentat les lesions que està tenint el seu equip, però ha reivindicat l'actitud increïblement bona dels jugadors que substitueixen els lesionats.

Sobre el duel a la Ceràmica, ha destacat el gran joc, tant de Barça com del Vila-real.

"Ha estat un partit fantàstic dels dos equips, però hem aconseguit marcar en el moment precís, quan el rival pressionava".

"Quan guanyes el Vila-real pots estar molt content. Han jugat bé, amb rapidesa. Estic molt content per l'1-5, però molt trist per Ter Stegen"

En defensa de Lamine Yamal

Per evitar més lesions, Hansi Flick ha demanat públicament protecció per als seus futbolistes, especialment per a Lamine Yamal, que ha acabat rebent diverses puntades de peu molt dures per part de futbolistes del conjunt groguet:

"Hem de protegir tots els jugadors. No he vist les situacions clares. Quan analitzem el joc podré dir més coses. Lamine ho està fent molt bé, però també Raphinha, Lewandowski... estem jugant com a equip en defensa i atac".

Recupera el resum amb els 5 gols del Barça contra el Vila-real:

 

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut