L'escenari del partit serà l'estadi Lluís II, a 13 minuts a peu de la Place d'Armes (@AS_Monaco_ES)

La policia de Mònaco prohibeix la concentració prevista de l'afició del Barça

La trobada estava prevista per a les quatre de la tarda, cinc hores abans del debut de l'equip de Flick a la Champions
Redacció Esport3 Actualitzat

La vida a Mònaco és plena d'excepcions. Les més conegudes són les fiscals, però també existeix un règim singular pel que fa a la seguretat. Els aficionats del FC Barcelona desplaçats al principat per viure el debut blaugrana a la Champions han topat contra una constitució estricta pel que fa a les reunions a l'aire lliure.

La policia de Mònaco no ha autoritzat la concentració que penyistes, socis i fans del Barça havien convocat a la porticada Place d'Armes. El mateix cos de seguretat han informat de la restricció al club, que recomana als culers que hagin viatjat a seguir les indicacions de les autoritats locals.

Aquesta mena de convocatòries s'han convertit en rituals habituals en els desplaçaments per Europa de qualsevol equip. Sense anar més lluny, el país veí, França, rebria els culers amb una normativa més permissiva. 

La trobada estava prevista per a les quatre de la tarda, cinc hores abans del debut de Champions del conjunt de Flick. L'escenari del partit serà l'estadi Lluís II, a 13 minuts a peu de la Place d'Armes.

Cartell de la trobada que estava prevista per a les 16 h d'aquest dijous a Mònaco
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut