Els jugadors del Badalona Futur fan pinya el dia que van ser eliminats del play-off d'ascens a Primera RFEF
Els jugadors del Badalona Futur fan pinya el dia que van ser eliminats del play-off d'ascens a Primera RFEF
futbol

La pista que confirma que Toni Freixa està a punt de col·locar el seu Badalona Futur a un club històric

La fi del serial de la venda del club propietat de l'exdirectiu del Barça podria ser propera

Redacció Esport3Actualitzat

Tot apuntava que la plaça del Badalona Futur acabaria al Segrià, però la renúncia de l'Atlètic Lleida va embolicar un cas de per si complex. No obstant, el propietari de l'entitat que té el seu origen en l'antic Llagostera, Toni Freixa, ha seguit buscant un comprador que es faci càrrec del deute que arrossega el Badalona Futur, que ronda els 600.000 euros.

Aquesta setmana, la web de la federació catalana ofereix una pista que indica que estaria a punt de trobar-lo. Al costat de l'escut del Badalona Futur hi apareix el nom d'un històric fundat el 1957:

Captura de pantalla de la pàgina del Badalona Futur a la web de la FCF el dia 2 de juliol de 2024

La junta directiva del CE l'Hospitalet va sacsejar la seva massa social dilluns al vespre amb un comunicat en què informa que "està explorant la possibilitat de poder tenir representació a Segona RFEF la temporada 24-25 i fer un salt important en l'estructura del club".

Les peces encaixen, però l'operació necessita estar ratificada per una assemblea general de socis que s'ha convocat pel 16 de juliol. De moment, la nota del club del barcelonès aclareix que la seva intenció és fer conviure un equip a Segona RFEF i un a Tercera RFEF, on milita actualment el primer equip de la franja vermella.

 

Anar al contingut