Luis Suárez i Leo Messi celebrant un gol amb el Barça
Luis Suárez i Leo Messi celebrant un gol amb el Barça (Reuters)
Barça

La picada d'ullet de Suárez al possible retorn de Leo Messi al Barça

El davanter uruguaià ha compartit una imatge a les xarxes socials que ha despertat totes les sospites sobre el futur de l'argentí

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de Leo Messi és tot una incògnita. L'únic del tot cert és que l'argentí encara no ha renovat amb el PSG, amb qui acaba contracte el pròxim 30 de juny. Malgrat tot, cada vegada agafa més força els rumors del possible retorn de Messi al Barça.

De fet, Joan Laporta i Mateu Alemany n'han parlat obertament i han destacat que treballen en la viabilitat de l'operació. Fins i tot, Javier Tebas, president de la Lliga, va afirmar que desitjava el retorn de l'argentí a la Lliga. 

Aquest dijous, Luis Suárez s'ha encarregat de posar més llenya al foc en els rumors que envolten Leo Messi. I és que el davanter uruguaià, íntim amic de l'argentí, ha compartit una fotografia a les seves xarxes socials on se'l veu celebrar un gol amb Messi en un partit del Barça. Però això no és tot, ja que Suárez ha escrit el nom de Leo Messi acompanyat de la icona "back". 

La paraula anglesa es pot interpretar de dues maneres: com un simple record o com una manera de dir que Messi està de tornada. La publicació de Suárez es deu a unes imatges que el FC Barcelona ha compartit del partit en què l'uruguaià va fer quatre gols contra el Deportivo.

La publicació de Luis Suárez al seu perfil d'Instagram
La publicació de Luis Suárez al seu perfil d'Instagram (@luissuarez9)
Anar al contingut