Luke Harangody, vigilat per Ribas, en un duel entre el Joventut i el Barça (EFE)
Bàsquet

La Penya guanya el Barça a l'Olímpic gairebé 12 anys després (89-77)

Els verd-i-negres brillen en atac, sobretot en el triple, i superen clarament uns blaugranes sense energia

Xavier BardoletActualitzat

El Divina Joventut no volia desaprofitar una bona oportunitat per guanyar el Barça a l'Olímpic, 11 anys i mig després. Els verd-i-negres sabien que als de Pesic, en plena lluita per ser a la "final four", els costaria entrar en el partit, sobretot en atac. Harangody ha estat el primer a posar l'encert extra per obrir el marcador. La màxima ha estat de 8, i no han estat més perquè el Barça s'ha mostrat extremadament encertat en el triple.

Todorovic ha estat excel·lent en la lluita amb Tomic i Seraphin, i enmig d'un intercanvi de triples dels dos equips, també s'hi ha apuntat. El gran festival verd-i-negre ha arribat al tercer quart. Mentre els blaugranes han abaixat percentatges, els de Carles Duran han excel·lit en atac, cuidant la circulació i colpejant des de més enllà de l'arc. Amb 19 punts de renda, els aficionats de l'Olímpic es fregaven els ulls.

Pesic ha fet entrar Rolands Smits per generar més energia, però el letó s'ha accelerat tant en la defensa d'un triple que ha caigut de la pitjor manera possible. Per sort, estem parlant d'un jugador robust que ha pogut anar a la banqueta pel seu propi peu.

Però els seus companys ja no han tingut esma per remuntar davant el millor Joventut de les últimes setmanes. I sense necessitar un gran partit de Laprovittola.

Anar al contingut