La pedra a la sabata de Pau Cubarsí contra el Getafe
BARÇA

L'odissea de l'encarregat de material del Barça amb les botes del defensa

El Barça-Getafe de la jornada 7 no passarà a la història. Tot i que en els primers minuts el Getafe va voler intimidar, Robert Lewandowski va obrir el marcador en el minut 19 i des de llavors Lamine Yamal va brillar per intentar ampliar la diferència.

El que sí que ens ha deixat aquest partit ha estat la guerra particular de Pau Cubarsí amb les seves pròpies botes durant els 90 minuts. I és que el jove defensa es va barallar amb les botes, fins al punt d'haver-se-les de canviar a la meitat de la segona part.

En el segon minut de joc, en un dels pocs acostaments del Getafe, el col·legiat va haver de parar el servei de córner perquè el 2 blaugrana s'acomodés les vambes. I és que semblava que ni tan sols se les hagués cordat abans del partit, com habitualment fan molt jugadors.

Durant diversos segons, els futbolistes el van esperar per reprendre el joc. Ràpidament, després de lligar-se bé les botes, va córrer a agafar la seva marca, un dels homes més perillosos del Getafe a pilota parada, Omar Alderete.

En la segona part, canvi de botes

No va ser l'única acció de Pau Cubarsí i les botes... Abans de la mitja hora de joc, deu minuts després d'haver passat pels vestidors, les càmeres de la retransmissió van mostrar un encarregar de material del Barça amb un parell de botes preparades.

Marca Adidas, model Predator i de color gris... De qui devien ser? Efectivament, de Pau Cubarsí. Els problemes amb les botes no s'havien solucionat.

Tot i que no es va veure el canvi de botes, les càmeres de Movistar+ van enfocar-li moments després els peus, indicant que s'havia produït una substitució.

Amb botes noves, salva l'empat

Al minut 90, quan el partit semblava mort amb l'1-0 en el marcador, el Getafe hauria pogut empatar. En una centrada des de la banda dreta, Cubarsí va ser providencial tallant una pilota perillosa. Cubarsí, amb sobrecàrregues, va acabar el partit substituït per Héctor Font.