Barça

La "palanca secreta" del Barça per fitxar Nico Williams

Seguidors blaugranes donen diners al Barça mitjançant el seu compte de TikTok amb el concepte "Nico Williams"

Redacció Esport3Actualitzat

L'afició culer està molt il·lusionada en el fitxatge de Nico Williams. És el tema més candent de l'actualitat blaugrana, i els seguidors del Barça ho han tornat a deixar clar a les xarxes socials del club. A través del perfil de TikTok culer, molts usuaris han començat a donar diners per fer possible la incorporació.

Tal com explica TikTok a les seves normes, la xarxa social permet fer petites aportacions al creador de contingut --en aquest cas, el Barça-- com a forma d'agraïment o suport. Mitjançant aquest procés, la darrera publicació del Barça a TikTok s'ha omplert de donacions amb un objectiu: fitxar Nico Williams. El desig dels aficionats blaugranes és tan gran que fins i tot s'han començat a rascar les butxaques, sabedors que el club no està passant pel millor moment econòmic.

Captura de pantalla del compte de TikTok del Barça

"La meva aportació per a Nico Williams, "Per comprar-lo", "La meva aportació per a ell", etc. La publicació del Barça acumula milers de missatges i gran part d'aquests són petites aportacions dels usuaris per fitxar Nico Williams.

Aquest tipus de "regals" es transformen a TikTok en el que la xarxa social anomena "diamants". I si el Barça en rep més de 10.000podrà retirar diners reals.

La publicació té milers de comentaris, i la majoria fan referència a les donacions particulars
Anar al contingut