Vinícius es lamenta d'una acció del joc durant el Madrid-Betis d'aquesta temporada (Reuters)

La nova vida de Vinícius a l'ombra de Mbappé: pànic de ser una joguina trencada

Des de Madrid descriuen la situació actual del brasiler al Madrid com una "dura realitat"
Redacció Esport3 Actualitzat

A Toy Story 2, l'Andy, el nen, desencaixa accidentalment el braç del Woody, el seu cowboy preferit, i la joguina queda abandonada en un prestatge. Amb l'arribada de Kyllian Mbappé, Vinícius lluita per no quedar relegat a un segon pla, però les cròniques periodístiques de Madrid asseguren que no se n'està sortint. És més, descriuen la seva situació actual com una "dura realitat".

Vinícius està perdent adeptes i suports dins del club, segons ha relatat el periodista de la SER i col·laborador de l'Onze d'Esport3 Antón Meana. L'arribada del crac francès ha tingut incidència en aquest complex de joguina trencada del brasiler, però no és l'únic motiu. Malgrat que va tornar de vacances amb bona actitud, la seva estrella s'ha anat apagant.

La marejadora oferta saudita --les especulacions apuntaven a 1.000 milions per al futbolista en 4 o 5 anys-- l'ha pogut descentrar, fins al punt de deixar la porta oberta que des d'Aràbia tornin a buscar-lo. Al club blanc creix la preocupació per la crisi que travessa "Vini Jr." i que el seu rendiment al camp no fa més que aguditzar-ho. En el que va de curs ha fet dos gols de penal i l'últim el va "aprofitar" per avivar la polèmica fent callar l'afició de la Reial Societat.

Vinícius sent que la seva única protecció és Carlo Ancelotti i la cuirassa dels capitans a les rodes de premsa. En la prèvia de Champions, per exemple, Carvajal ha defensat l'enèsima provocació del davanter amb el tòpic "si el punxen, sagna". La mala insonorització ha acabat amb els concerts al Bernabéu, i ara Vinícius desafina, mentre Rodrygo grinyola perquè vol ser menys polivalent i Mbappé, de moment, toca amb sordina. Amb aquest panorama s'entén la impaciència per la tornada de Bellingham en el debut de Champions davant l'Stuttgart.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut