BARÇA

La nova samarreta del Barça incorporarà un detall històric

Ha estat el portal Footy Headlines qui ha filtrat com serà el disseny de la primera equipació de la temporada vinent

Redacció Esport3Actualitzat

Ja s'ha encarat la recta final de la temporada. El Barça treballa per aixecar un nou títol, el primer de l'era Xavi. Però també té la mirada posada en la temporada vinent. A més de treballar sobre el mercat d'estiu, també s'està preparant en la primera equipació que el club lluirà la temporada 2023-2024. Després que al setembre es filtressin els primers esbossos del que serà la nova samarreta,  les darreres setmanes ja s'han anat publicant els últims detalls. Ha estat el portal especialitzat Footy Headlines qui ha compartit a través de la seva web les primeres imatges de la nova samarreta del Barça per a la temporada 2023-2024.

Imatge de la nova samarreta del Barça per a la temporada 2023-2024 (FootyHeadlines)
Imatge de la nova samarreta del Barça per a la temporada 2023-2024 (FootyHeadlines)

Per a la pròxima campanya, es recupera la línia clàssica de les cinc grans franges verticals blaus i granes. Però hi ha dues novetats destacades. La primera, inspirant-se en el disseny de l'escut de l'equip femení, el nou escut de la primera equipació tindrà un holograma on es pot veure un rombe,una figura molt especial que fa refeència a l'esport femení del club. La segona, a les voreres de les línies verticals de la samarreta, se seguirà un patró de diamants.

El nou escut del Barça (FootyHeadlines)
El nou disseny de les franges verticals (FootyHeadlines)

La inclusió del rombe per honorar l'equip femení és un detall històric, ja que representa l'escut de la Penya Femenina Barcelonista del 1971, que unia l'escut del club amb un rombe de la mateixa manera que el Club Femení Barcelona del 1994, que després d'un llarg camí acabaria sent el Barça femení que avui coneixem. També les mànigues seran de color grana, i tant els dorsals com tots els logotips de publicitat (Nike, Spotify i ACNUR) seran de color blanc.

Escut del Club Femení Barcelona de 1994

Segons la previsió, la nova samarreta blaugrana es posarà a la venda quan arribi el mes de juny. Tot i que falta saber quin disseny seguiran els pantalons que acompanyin aquesta nova primera equipació, la samarreta ja ha estat aprovada per Spotify, Main Partner del Club i element clau en la situació financera del club, i pels aficionats.

Anar al contingut