Gilberto Mora celebra el seu primer gol amb els Xolos de Tijuana
Gilberto Mora celebra el seu primer gol amb els Xolos de Tijuana (@xolos)
barça

La nova estrella de la Lliga mexicana, convidada a la Masia

L'oferta del club seria per entrenar-se amb els juvenils blaugranes en les properes setmanes

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha llançat la xarxa sobre la nova esperança del futbol mexicà, el jove de només 15 anys Gilberto Mora. Segons informa el mitjà TUDN, l'oferta del club al golejador més jove de la Lliga MX seria per incorporar-se a la disciplina blaugrana en les pròximes setmanes.

De moment, Mora podria viatjar a Catalunya per conèixer Catalunya, presentar-se a alguns membres del juvenil culer i inspeccionar les instal·lacions de la Masia. Un modus operandi habitual dels planters que volen atraure talents desitjats també per altres entitats. En el cas de Mora, també l'ha trucat el Feyenoord.

Per poc temps, però a la ciutat esportiva Mora ja no hi trobarà Rafa Márquez, fins a la temporada passada responsable del Barça Atlètic i actual escuder de Javier Aguirre a la selecció de Mèxic.

L'impacte de Mora al país centreamericà ha estat molt important des que va debutar a l'Apertura amb els Xolos de Tijuana, fa tot just un mes. El reivindiquen com el seu Lamine Yamal; no en va té l'edat amb què el mataroní es va estrenar en partit oficial amb el primer equip del FC Barcelona.

Anar al contingut