Yan Couto, visiblement abatut durant el partit contra el Reial Madrid (EFE)
Girona

La nit de malson de Yan Couto acaba en llàgrimes

El lateral brasiler ha estat superat contínuament per Vinícius, que l'ha acabat consolant

Redacció Esport3Actualitzat

L'espectacular temporada que està fent Yan Couto amb el Girona el va portar fins i tot a ser objecte d'interès per part del Reial Madrid -presumptament- com va assegurar el diari Marca dedicant-li una portada. Als seus 21 anys, el brasiler s'ha convertit en un dels millors laterals drets de la Lliga i fins i tot ha debutat amb la "canarinha" absoluta. 

Però aquestes credencials no li han evitat una actuació molt discreta al Santiago Bernabéu, on ha estat superat contínuament per un Vinícius en estat de gràcia, fins al punt de sortir a la foto en els quatre gols del Reial Madrid i fins i tot de cometre el penal que Joselu ha enviat a la fusta. 

Couto estava desolat al final del partit i no ha pogut reprimir les llàgrimes. Vini, poc propens a empatitzar amb els rivals, ha anat a consolar el seu company de selecció

Míchel s'ha referit a la mala nit de Couto a la sala de premsa: 

"Tot això a ell li ha de servir. Ni fa una setmana era jugador del Reial Madrid, ni ara és el pitjor jugador del Girona. És un jugador de molt nivell, li estan passant moltes coses i té 21 anys (...) Yan ho superarà i li anirà bé més enllà del dia dolorós que ha passat avui (...) És bo que sàpiga assimilar tot això i tingui humiltat per continuar treballant."

 

Recupera el resum del Reial Madrid - Girona:

 

Anar al contingut