Messi a la banqueta de l'Inter de Miami (Reuters)

La misteriosa lesió de Leo Messi

L'absència de comunicat mèdic de l'Inter de Miami preocupa i decep els aficionats, que veuen com el seleccionador l'ha convocat
Redació Esport3 Actualitzat

Els aficionats de l'Inter de Miami no entenen res. Leo Messi porta tres setmanes sense jugar amb l'equip per problemes físics, però Lionel Scaloni l'ha convocat per als propers partits de la selecció argentina contra el Paraguai i el Perú.

L'argentí es va retirar lesionat contra el Toronto i des d'aleshores els seus problemes físics es porten amb un secretisme absolut. Messi els arrossega precisament des de la parada internacional de setembre, quan es va ressentir contra l'Equador.

El Tata Martino va descartar de seguida que fos una lesió muscular i ho va atribuir a la fatiga, però l'estrella de l'equip no va estar a punt per a la important final de la Copa US Open, que el seu equip va perdre contra el Houston, ni ha pogut jugar més.

L'equip de Florida es prepara per als últims partits de la temporada, vitals per aconseguir el complicat repte d'entrar als play-off i, de moment, el 10 no està disponible. La frustració creix i el silenci continua.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut