Kylian Mbappé ve celebrar amb entusiasme el seu gol al minut 93

La misteriosa frase de Mbappé després de tractar el Madrid com una joguina

Després de protagonitzar una nit màgica contra un dels seus pretendents més ben posicionats, la gran estrella del PSG va opinar sobre el seu futur
Redacció Esport3 Actualitzat

La d'ahir es pot considerar la nit màgica de Kylian Mbappé o com ser l'estrella d'un partidàs abans, durant i després del PSG-Madrid. El davanter francès, gran pretensió dels blancs al proper mercat de fitxatges, va signar una exhibició com feia temps que no es veia: set rematades, quatre de les quals a porteria, i el 67% dels regats executats amb èxit. De fet, el gol al minut 93 que va acabar amb la resistència d'un Madrid parapetat darrere de la seva històrica aura de Champions va ser un compendi d'aquestes dades: xut creuat després d'endinsar-se a l'àrea entre dos jugadors amb un dribling elàstic.

Al final del matx, tots els micròfons buscaven el crac que havia tractat com una joguina l'equip amb més Copes d'Europa. Va ser aleshores quan Mbappé va deixar anar la misteriosa frase "El partit d'avui no m'influeix de cara al futur, sé que jugo en un dels millors equips del món" i tot seguit va publicar una piulada compartint la seva alegria amb l'afició parisenca.

Més enllà de la interpretació que es faci de les paraules del campió del món del 2018, que segueix sense renovar amb el seu club, sembla clar que el Madrid anirà amb tot a fitxar-lo, més ara que els problemes de cara a la porteria de l'equip d'Ancelotti s'han fet més evidents que mai. Amb només un gol en els darrers quatre compromisos, les estadístiques indiquen que el d'anit va ser el segon partit de Champions dels últims 20 anys en què el Madrid es queda sense disparar entre els tres pals.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut