Luis Enrique, en un dels entrenaments de la selecció espanyola (Reuters)

"La meva etapa amb Luis Enrique va ser un infern"

L'exentrenador de porters de la selecció espanyola, José Sambade, carrega contra el caràcter de l'entrenador asturià
Redació Esport3 Actualitzat

Li agrada Luis Enrique com a entrenador, però no com a persona. Així de contundent ha estat José Sambade, exentrenador de porters de la selecció espanyola durant part de l'etapa de l'asturià, en una entrevista al programa 'Ao contraataque' de Radio Galega.

Sambade ha qualificat els mesos entre el febrer i el juliol del 2021 com la seva "pitjor etapa professional".

"He tingut la sort de treballar en grans clubs, de tenir bons i mals moments en tots. Des de petit he somiat a arribar a la selecció. Penses que és el paradís i, al final, ha sigut el més proper a l'infern."

Amb passat en clubs com el Deportivo, el Besiktas, el Fulham i el Mònaco, l'entrenador de la Corunya ha definit com un dels seus grans errors haver acceptat l'oferta de la RFEF.

"La gent que em va contractar confiava molt en mi, però la gent amb qui havia de treballar no va comptar amb mi des del principi."

Sambade ha definit Luis Enrique com "un gran entrenador", però, al mateix temps, ha dit que no li agrada com a persona i ha deixat clares les discrepàncies amb ell.

"Tinc uns altres valors".

En aquest sentit, ha explicat que un dels problemes més grans de l'asturià és el seu caràcter.

"Hi ha persones que tenen un ego tan gran que no els agrada que els tapis de cap manera."

Sambade, entrenador de porters des de fa més de 23 anys i llicenciat en Educació Física, es dedica a muntar campus i treballs específics per a porters.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut