Luis de la Fuente en la celebració de l'Eurocopa
Luis de la Fuente en la celebració de l'Eurocopa
Esports

La llista de Luis de la Fuente: sense Fermín ni Pau Cubarsí

Sis catalans a la convocatòria, amb la sobtada absència de Pau Cubarsí i Fermín Lopez, que van amb la selecció sub-21

Actualitzat

Després de disputar-se únicament quatre jornades de Lliga, arriba la primera aturada de seleccions. Luis de la Fuente ha fet públic aquest divendres la llista de convocats de la selecció espanyola de cara als pròxims compromisos internacionals. En aquesta convocatòria, la selecció espanyola també ho ha fet amb un vídeo, tal com ens té acostumats. Aquest cop, Luis de la Fuente s'ha presentat en una escola on els alumnes li han preguntat quins jugadors anaven convocats.

A la llista hi trobem sis catalans: David Raya (porter), Òscar Mingueza, Marc Cucurella, Aleix García, Dani Olmo i Lamine Yamal. També hi són els jugadors del Barça Ferran Torres i Pedri. La llista la completen Álex Remiro i Robert Sánchez a la porteria; Dani Carvajal, Le Normand, Vivian, Laporte, Pau Torres, i Grimaldo a la línia defensiva; Rodrigo, Zubimendi, Pepelu, i Fabián al migcamp; i Nico Williams, Yéremi Pino, Mikel Oyarzabal, Ayoze i Joselu com a referència en atac.

Per una banda hi apareix Òscar Mingueza, que ha protagonitzat un començament de Lliga inigualable. Però, per l'altra banda, queden fora de la convocatòria amb l'absoluta Fermín Lopez i Pau Cubarsí, que aquesta vegada aniran convocats amb la selecció sub-21. El seleccionador, Santi Denia, ha assegurat que les dues absències dels jugadors del Barça amb l'absoluta són una decisió "parlada i consensuada" i els considera jugadors "molt importants" que "estan encantats d'anar amb la sub-21".

La selecció espanyola tornarà a competir un mes i mig després de proclamar-se campiona de l'Eurocopa 2024 invicta i amb un joc memorable. El combinat dirigit per Luis de la Fuente es prepara per debutar com a defensora del títol, a la present edició de la UEFA Nations League. En aquesta finestra de seleccions, Espanya mesurarà les seves forces davant de Sèrbia i Suïssa.

Anar al contingut