Lliga F

La Lliga Femenina, per fi, comença

Una setmana més tard del previst, a causa de l'aturada de les àrbitres, es dona aquest dissabte el tret de sortida a la Lliga femenina de futbol. L'encarregat de fer-ho: el Barça, vigent campió, que comença la defensa del títol, a casa, contra el Granadilla

Redacció Esport3Actualitzat

A les àrbitres finalment els han sortit els comptes i la imatge entre insòlita i surrealista de la primera jornada ja és història. Dimecres van arribar a un acord in extremis, després que diversos equips haguessin fet viatges en va per als enfrontaments de Lliga i Copa de la Reina.

El Barça estrenarà la Lliga F

Com que la jornada 1 no es va poder disputar, el campionat començarà per la segona jornada. El Barça serà l'encarregat d'obrir jornada i Lliga, a casa contra el Granadilla de Tenerife (dissabte, 12 h). Jonatan Giráldez i les seves jugadores ho tenen tot a punt per començar la defensa del títol contra el Granadilla.

Per a aquesta jornada són baixa, pendents d'evolució, Clàudia Pina, amb molèsties lumbars, i Salma Paralluelo, amb molèsties a la cuixa dreta.

Nova temporada i amb una incògnita: cal veure si a l'equip l'afectarà la baixa de la jugadora total, Alexia Putellas.

El Llevant Les Planes, amb ganes d'estrenar-se a Primera

Nou repte, també, per al Llevant Les Planes. Diumenge tornen a debutar a la màxima categoria (18 h) al camp del Betis, en el partit que tanca, precisament, la jornada de Lliga.

Dimecres van viatjar a Tenerife per disputar la Copa de la Reina, però només hi van poder entrenar, a causa de l'aturada de les àrbitres.

ARXIVAT A:
Lliga Iberdrola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut