Jugadors del Barça, durant el partit a Granada (Europa Press)
Jugadors del Barça, durant el partit a Granada (Europa Press)
futbol

La Lliga denuncia insults de l'afició del Granada en el partit contra el Barça

L'informe detalla que una part de l'afició local va fer càntics amb insults fins a sis vegades durant el partit

La Lliga comença a arremangar-se per acabar amb els insults en els estadis de futbol. L'organisme dirigit per Javier Tebas ha presentat un escrit que detalla tots els crits denunciats de la jornada 9 de Lliga. Entre d'altres, apareixen els insults de l'afició del Granada contra el Barça.

L'escrit assenyala directament un sector de l'estadi Nuevo Los Cármenes, que es va dedicar a insultar el club blaugrana durant diverses fases del partit. La Lliga reflecteix crits de "puta Barça", "ser del Barça és ser un subnormal" i de "fill de puta". Es detalla que aquests insults es van proferir fins a 6 vegades. L'informe no reflecteix insults contra Catalunya, que alguns aficionats asseguren que van sentir.

"Un grup d'aficionats locals, situats en la graderia baixa del fons nord, sectors 119 i 120, on se situa la graderia d'animació del Granada CF, composta pel grup denominat Graderia 1931, van entonar de manera coral i coordinada, durant aproximadament 8 segons, el càntic, 'oh le le, oh la la, ser del Barça és ser un subnormal'..."

 

LaLiga també ha denunciat insults als camps del Celta, l'Alabès, el Cadis i el Sevilla. En el partit dels de Vigo amb el Getafe, la diana dels insults va ser principalment el seu entrenador, José Bordalás. 
 

Anar al contingut