Hansi Flick viatjarà a Barcelona quan Xavi hagi rescindit el seu contracte, que expira el 2025

La liquidació de Xavi amb el Barça, la raó que manté Flick en "stand-by"

Fins que el tècnic de Terrassa no firmi la rescissió del seu contracte, el Barça no podrà anunciar el nou inquilí de la banqueta
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Hansi Flick

La liquidació del contracte de Xavi Hernández amb el Barça manté en "stand-by" l'arribada de Hansi Flick a Barcelona i que pugui firmar el contracte com a nou entrenador del primer equip masculí de futbol.

El tècnic egarenc encara té un any de contracte i el club va decidir destituir-lo divendres de la setmana passada. És per això que el següent pas és firmar la rescissió del contracte del de Terrassa i dels integrants de tot l'staff tècnic. Fins que això no passi, lògicament, el club no podrà firmar el contracte ni anunciar l'alemany com a nou entrenador. Quan tot estigui resolt amb Xavi, Flick viatjarà a Barcelona.

Pel que fa a la indemnització de Xavi, es contemplen tres escenaris: que Xavi perdoni la totalitat del que li hauria de pagar el club per l'acomiadament, que ho vulgui percebre o que demani només la part que pertoca a l'staff. Aquest dilluns al matí s'ha pogut veure Òscar Hernández, germà i ajudant de Xavi, anant a la Ciutat Esportiva a recollir les seves pertinences. Xavi no té previst anar-hi.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut