Paula Badosa a Wimbledon
tenis

La lesió d'esquena respecta Paula Badosa, que destrossa Fruhvirtova

La begurenca avança a la tercera ronda del torneig de Wimbledon i puja deu posicions al rànquing

Redacció Esport3Actualitzat

La mala sort a Londres de l'any passat no pesa, de moment, a Paula Badosa. En l'enfrontament contra la txeca Brenda Fruhvirtova, la begurenca li ha passat per sobre amb una contundent victòria per 6-4 i 6-2. L'experiència s'ha imposat a la joventut en un duel que ha durat gairebé 90 minuts. Wimbledon també comptarà a la tercera ronda amb una tenista gallega, Jessica Bouzas, que ha superat Cristina Bucsa per 6-7 i 3-6.

Durant el seu partit, la dreta de Badosa ha estat perfecta. Fruhvirtova ha competit en el primer set, però ha estat un miratge, i aviat s'ha diluït en les males sensacions. A més, sense la limitació del dolor a l'esquena que li ha fet la guitza els últims mesos, el servei de Badosa és molt poderós. Tant que li ha endossat set punts de servei directe, per cap de Fruhvirtova.

Amb aquesta victòria Badosa avança 10 posicions i es col·loca en la posició 83 del rànquing.

La catalana ha rebutjat anar als Jocs Olímpics de París per poder centrar-se al màxim en el circuit i recuperar les posicions perdudes. A tercera ronda, Paula es veurà les cares amb la número 14, Daria Kasatkina, que està arrasant des del començament del torneig.

Anar al contingut