Leo Messi a la banqueta després de lesionar-se
Futbol

La lesió de Messi el deixa de baixa indefinidament

En el comunicat mèdic de l'Inter de Miami asseguren que la disponibilitat del jugador quedarà determinada per "les avaluacions periòdiques"

Redacció Esport3Actualitzat

Lionel Messi, que es va retirar de la final de la Copa Amèrica per una lesió al lligament del turmell dret, no jugarà almenys els dos pròxims partits amb l'Inter de Miami. L'equip juga aquest dimecres a l'MLS contra Toronto i dissabte que ve, contra Chicago Fire. I el tècnic, Gerardo Martino, va declarar que no hi ha "cap" possibilitat que Messi disputi aquests partits.

Leo Messi va sortir del camp entre llàgrimes, deixant entreveure la seva part més emocional. Les imatges del turmell inflamat no donaven gaires esperances ni a l'equip ni a l'afició. Els pitjors auguris han arribat aquesta matinada, quan el comunicat mèdic de l'Inter de Miami ha divulgat que Messi té "una lesió de lligaments al turmell dret". "La disponibilitat del capità quedarà determinada per avaluacions periòdiques i el progrés de la recuperació", ha afegit el comunicat.

Leo Messi a la banqueta després de lesionar-se (Reuters)

Amb la selecció argentina, Messi va tenir problemes físics al llarg de tota la Copa Amèrica que van rebaixar el seu rendiment. Fins que a la final contra Colòmbia no va poder continuar. "Una lesió al turmell està fora de tots els pronòstics: va ser una distensió en una jugada molt especial, molt puntual, més ben dit", va argumentar Martino. "Quan es tracta d'una final, com aquesta de la Copa Amèrica, és molt difícil treure un jugador del camp perquè ningú no vol marxar d'un partit tan important", va afegir.

L'Inter Miami ocupa el segon lloc a la classificació de la Conferència Est i afrontarà com a mínim els partits a casa aquesta setmana contra Toronto FC dimecres i Chicago Fire dissabte, amb la nova tercera equipació però sense la seva estrella, Leo Messi.

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut