La lesió amagada d'Oriol Romeu

El migcampista d'Ulldecona arrossega unes molèsties per problemes al cartílag del genoll
Laia Tudel Actualitzat

Xavi Hernández ja va dir fa unes setmanes que Oriol Romeu estava fent un esforç gran per estar disponible tot i tenir unes molèsties que arrossegava des de fa temps. De fet, Romeu ha jugat pràcticament tota la temporada amb aquestes molèsties. Quan el Barça el va fitxar, a les proves mèdiques ja van veure uns problemes al cartílag del genoll que podria generar limitacions per jugar en el futur. De tota manera van continuar apostant pel fitxatge per les necessitats esportives de l'equip.
 
Oriol Romeu té un llindar del dolor gran, el resisteix bé, i això li ha permès jugar tot i veure's limitat per les molèsties. Aquest problema al cartílag pot afectar també el menisc i per això fa uns mesos el jugador va fer una consulta a un metge extern per tenir una opinió més.

Romeu té un llindar del dolor molt alt (Europa Press)

Allà li van recomanar que fes repòs i s'operés. Oriol Romeu va descartar l'opció del quiròfan i va preferir el tractament conservador per poder continuar ajudant l'equip aquesta temporada.

Fins ara ha estat seguint un tractament basat a reforçar muscularment la zona i factors de creixement per minimitzar el dolor i les molèsties.

Les darreres setmanes s'ha optat perquè fes repòs i aturés una mica l'activitat d'entrenament i partits per afrontar en millors condicions el tram decisiu i final de temporada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut