Dybala i Kulusevski celebren un dels gols de la remuntada torinesa
Dybala i Kulusevski celebren un dels gols de la remuntada torinesa (Reuters)
FUTBOL

La Juventus remunta un 3-1 a la Roma en només set minuts

La Vecchia Signora ha derrotat l'equip de Mourinho amb una remuntada èpica, gràcies als gols de Locatelli, Kulusevski i De Sciglio

Agència/Redacció Esport3Actualitzat

La Juventus ha aconseguit aquest diumenge una remuntada d'aquelles que fan època. Els torinesos li han capgirat a la Roma un 3-1 advers en només set minuts, del 70 al 77, per acabar-se enduent els tres punts (3-4). En línies generals, els de José Mourinho han fet més mèrits, però han estat incapaços de mantenir el resultat.

El partit ha estat una autèntica bogeria, divertidíssim per a l'espectador. La Roma s'ha avançat gràcies a un gol de l'anglès Tammy Abraham al minut 11, però Dybala ha empatat tot seguit, al 18. La majoria dels gols han arribat després del descans. Una diana de Henrikh Mkhitaryan i una altra de Lorenzo Pellegrini, que ha transformat una falta directa de forma magistral, han posat el 3 a 1 en el marcador. Tot semblava indicar que el matx estava sentenciat, però la Juventus ha necessitat només set minuts per capgirar el resultat com un mitjó.

Allegri ha donat entrada a Morata al minut 64 i al minut 70 el madrileny ha fet una gran centrada per al 3-2 de Locatelli. En un obrir i tancar d'ulls, Dejan Kulusevski i Mattia De Sciglio han completat l'èpica remuntada.

Un penal de De Ligt al minut 81 li ha posat encara més emoció al partit, però Szczesny li ha parat el penal a Pellegrini i ha salvat el 3-4. Amb aquest resultat, la Juventus és cinquena amb 38 punts, mentre la Roma cau al 8è lloc, amb sis punts menys.