barça

La justícia permet inscriure Gavi i torna a ser jugador del primer equip

El Barça té la intenció de renovar el jugador a partir de l'1 de juliol

Redacció Esport3Actualitzat

Gavi torna a ser oficialment jugador del primer equip del Barça. La justícia ha permès finalment la inscripció del jove jugador blaugrana, que deixa la fitxa del filial i ja figura a la web de la Lliga. El migcampista lluirà el dorsal 6, com ja havia escollit al gener, quan finalment el club no el va poder inscriure.

En cas d'haver arribat al 30 de juny sense ser inscit, Gavi quedava lliure per negociar amb un altre equip. El club ha rebut la notícia a temps i ara espera fer efectiva la renovació fins al 2026 a partir de l'1 de juliol.

Una situació que es va complicar al gener

El mercat de fitxatges d'hivern es va tancar el 31 de gener sense que el Barça incorporés cap jugador. En la plantilla blaugrana hi va haver les sortides de Memphis Depay, a l'Atlètic de Madrid, i d'Hèctor Bellerín, a l'Sporting de Portugal. Però l'alliberament d'aquestes dues nòmines no va permetre inscriure el nou contracte professional de Pablo Páez Gavira, Gavi.

El Barça va sol·licitar mesures cautelars al jutjat mercantil número 12 de Barcelona per poder inscriure el migcampista de Los Palacios amb fitxa del primer equip. Però, tot i que en un principi van ser acceptades i va poder lluir el 6 a la samarreta, a finals de març el jutge les va retirar després de comprovar que la inscripció havia estat presentada fora de termini. Ara la justícia ha tornat a donar la cautelar al Barça, mentre no hi hagi una decisió en ferm sobre el cas.

 

Un embolic que s'hauria pogut evitar per 10 milions

Tot aquest embolic s'hauria pogut evitar per menys de 10 milions d'euros. Tot i que el Barça està excedit en més de 200 milions d'euros del límit salarial que marca LaLiga, al marge de maniobra que tenia l'entitat que presideix Joan Laporta només li van faltar entre 5 i 10 milions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut