Ernesto Valverde, durant el partit contra el Getafe al Camp Nou (EFE)
Barça

La junta directiva del Barça tanca files i demana concentrar tots els esforços en la final de Copa

La directiva blaugrana assegura que comparteix la decepció dels aficionats barcelonistes per l'eliminació a les semifinals de la Champions contra el Liverpool a Anfield i reclama el màxim suport dels seguidors per assolir el títol en la final del 25 de maig al Benito Villamarín

Actualitzat

La junta directiva del FC Barcelona s'ha reunit aquest dilluns en sessió ordinària al Camp Nou i no ha pres cap decisió sobre el futur d'Ernesto Valverde després de la dolorosa eliminació a les semifinals de la Champions contra el Liverpool a Anfield. La directiva blaugrana assegura que comparteix la decepció dels aficionats barcelonistes i agraeix als socis, penyistes i seguidors que es van desplaçar a Liverpool per fer costat a l'equip.

La junta directiva ha decidit tancar files amb l'entrenador i la plantilla i ha demanat que ara cal concentrar tots els esforços del club en la preparació i en la consecució de la final de la Copa del Rei que es disputarà el 25 de maig. En aquest sentit, la directiva demana el màxim suport a l'equip per part dels socis, penyistes i aficionats, amb l'objectiu d'assolir el títol en la final contra el València al Benito Villamarín, a Sevilla.

ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019
Anar al contingut