Ernesto Valverde, durant el partit contra el Getafe al Camp Nou (EFE)

La junta directiva del Barça tanca files i demana concentrar tots els esforços en la final de Copa

La directiva blaugrana assegura que comparteix la decepció dels aficionats barcelonistes per l'eliminació a les semifinals de la Champions contra el Liverpool a Anfield i reclama el màxim suport dels seguidors per assolir el títol en la final del 25 de maig al Benito Villamarín
Actualitzat
TEMA:
Final Copa Rei 2019

La junta directiva del FC Barcelona s'ha reunit aquest dilluns en sessió ordinària al Camp Nou i no ha pres cap decisió sobre el futur d'Ernesto Valverde després de la dolorosa eliminació a les semifinals de la Champions contra el Liverpool a Anfield. La directiva blaugrana assegura que comparteix la decepció dels aficionats barcelonistes i agraeix als socis, penyistes i seguidors que es van desplaçar a Liverpool per fer costat a l'equip.

La junta directiva ha decidit tancar files amb l'entrenador i la plantilla i ha demanat que ara cal concentrar tots els esforços del club en la preparació i en la consecució de la final de la Copa del Rei que es disputarà el 25 de maig. En aquest sentit, la directiva demana el màxim suport a l'equip per part dels socis, penyistes i aficionats, amb l'objectiu d'assolir el títol en la final contra el València al Benito Villamarín, a Sevilla.

ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut